Det handler om god mad

Frokostordning

Nemt, enkelt og lækkert!

Din sikkerhed er en af vores største prioriteter. Derfor følger vi hos Kai Thor Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at holde afstand – også i frokostpausen.

Det betyder, at vi i denne tid har lagt produktionen om – frokostbuffeten er erstattet med portionsanrettede måltider. Dermed kan du og dine kolleger nyde frokosten forskudt og med god afstand.

Hør mere om vores portionsanrettede frokostordning – frisklavet hver dag!
Kontakt os på frokost@kaithor.dk

Hverdagens højdepunkt

God gastronomi er bare dagens absolutte højdepunkt. Kender vi ikke alle den følelse? Frokosten sætter tonen for resten af dagen – og den tone er forhåbentlig ren harmoni. Den rigtige madoplevelse skaber arbejdsglæde og styrker virksomhedens profil.

Hos Kai Thor tilbyder vi et kreativt og levende køkken med fokus på sundhed, de gode råvarer og masser af smag. Vores sunde og sæsoninspirerede frokost gør en forskel på arbejdspladsen – og til firmaarrangementer.

En velsmagende frokostordning behøver ikke koste spidsen af en jetjager – og det kan gøres nemt, enkelt og lækkert. Vores kokke sikrer, at frokostordningen er en daglig oplevelse, der giver smil på læben og ro i maven.

Sådan kan jeres nye frokostordning se ud! Nemt, enkelt og lækkert.

FÅ ET GODT
TILBUD

  • Leveringsgaranti
  • Mad for alle
  • Allergivenlig

SÅDAN!

  • Vi har modtaget din besked

Vi kontakter dig inden for én hverdag.